happy birthday sayang..!

Assalamualaikum..

seperti yang dijanjikan, hari ni ialah hari istimewa untuk orang yang paling istimewa bagi aku. hari ape ye? ;)




hari ni birthday budak wangi aku tu. selamat hari lahir ye sayang. birthday dia untuk kali ni mungkin lain dari yang lain. sebab terlalu banyak surprise untuk dia hinggakan dia tak percaya.hehe. asalkan awak happy, saya sanggup buat apa saja. saya doakan segala impian awak tercapai. ;) 



surprise yang ke-3. :)
mungkin ramai yang tanya kenapa semuanya doraemon? haha. no komen. tuan badan je yang boleh komen.

it's just another day, but it is the best one of the year! Happy Birthday My Sweetheart!
:')

1 comment:

  1. wahh , comelnye cupcakes tu
    doraemon

    ReplyDelete